ZorgpleinNoord en ZorgfocuZ lanceren De Noordelijke Werkbelevingsmonitor

10 februari 2019

Om de personeelstekorten in zorg en welzijn het hoofd te bieden is aan de ene kant nieuwe instroom hard nodig, aan de andere kant moeten organisaties koesteren wat ze al hebben. Goed werkgeverschap én goed werknemerschap vormen de sleutel tot behoud van medewerkers.

Met een medewerkersonderzoek brengen organisaties de beleving, ervaring en tevredenheid van hun medewerkers in beeld. Uit onderzoek van ZorgpleinNoord blijkt dat zorg- en welzijnsorganisaties heel verschillende onderzoeksmethoden en vragenlijsten gebruiken.

Vanuit onze ambitie om op een consistente manier onderzoek te doen naar medewerkerservaringen in zorg en welzijn, ontwikkelden we in samenwerking met onderzoeksbureau ZorgfocuZ de Noordelijke Werkbelevingsmonitor. Door als noordelijke organisaties op dezelfde manier de beleving, ervaring en tevredenheid van medewerkers te meten en dit met elkaar te delen, ontstaat er waardevolle benchmark- en verbeterinformatie voor organisaties in het Noord-Nederland.

Bekijk hier de productsheet met meer informatie over de inhoud en opzet van de Noordelijke Werkbelevingsmonitor.

Wil je graag meer weten over de Noordelijke Werkbelevingsmonitor? Klik hier of neem dan contact op met regiomanager Sander Bertus van ZorgpleinNoord via s.bertus@zorgpleinnoord.nl / 050-5757470 of met Robbert Klein Koerkamp van ZorgfocuZ via r.klein.koerkamp@zorgfocuz.nl / 050 8200 461.

Delen via: