Uw organisatie in de ZorgkaartNederland Top 2022?

16 september 2022

Het einde van het jaar komt in zicht, wat betekent dat ook de bekendmaking van de ZorgkaartNederland Top 2022 steeds dichterbij komt! Wij ondersteunen u graag om kans te maken op een plek in deze Top 10!

De ZorgkaartNederland Top 2022

Op de eerste dinsdag van december viert ZorgkaartNederland traditiegetrouw de ZorgkaartNederland Top: de tien best gewaardeerde zorginstellingen per zorgsector. Aan de hand van de waarderingen die tussen 1 januari en 1 november 2022 op ZorgkaartNederland zijn geplaatst, wordt uitgerekend welke organisaties het best gewaardeerd worden door patiënten, cliënten en vertegenwoordigers. Verpleeghuiszorg- en wijkverplegingsorganisaties hebben minstens 30 waarderingen nodig om kans te maken. Ziekenhuizen en klinieken maken kans op een top 10 notering vanaf 100 waarderingen.

Wij hebben vorig jaar voor Het Gastenhuis voldoende en mooie waarderingen verzameld, waarna zij een plekje in de Top 10 hebben bemachtigd. Dit jaar zijn we voor het Wilhelmina Ziekenhuis Assen druk bezig om waarderingen te verzamelen en kan het bijna niet anders dan dat zij in de Top 10 gaan komen.

ZorgfocuZ ondersteunt inmiddels meer dan 100 organisaties bij het verzamelen van waarderingen voor ZorgkaartNederland. Aan de hand van een schriftelijke uitvraag, telefonische interviews of interviews op locatie halen wij geverifieerde waarderingen op die worden geplaatst op ZorgkaartNederland. Hiermee geeft u cliënten en hun naasten de  mogelijkheid om hun ervaringen te delen en kunt u op basis daarvan uw zorg/dienstverlening verbeteren. En uiteraard krijgt u een boost in het aantal waarderingen op de website!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over waarderingen verzamelen op ZorgkaartNederland, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega’s Ben Wormmeester of Imme van der Velde en laat u overtuigen van onze meerwaarde. En wie weet staat u in december wel in de Top 10 van best gewaardeerde organisaties!

Delen via: