ZorgkaartNederland: 50% korting op een belteam of interviewteam via ZorgfocuZ

7 juli 2020
Korting ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland biedt tijdelijk een korting van 50% aan op de kosten voor de inzet van ons belteam of ons interviewteam. Alle organisaties die op ZorgkaartNederland genoemd staan als verpleeg- en verzorgingshuis, particulier woonzorgcentrum, hospice of zorghotel kunnen van deze actie gebruik maken. Zorgaanbieders kunnen zich bij ZorgfocuZ aanmelden voor de actie!

De actie loopt via het meetbureau. Dat betekent dat zorgaanbieders zich bij ons kunnen aanmelden. Wij melden uw aanvraag vervolgens aan bij ZorgkaartNederland. De korting wordt direct met u verrekend, u hoeft hier dus niets voor te doen.

Indien u interesse heeft zullen wij met u bepalen van welke methode u gebruik wilt maken (telefonisch of interviews op locatie of allebei) en hoeveel cliënten ongeveer deel gaan uitmaken van het onderzoek. Deze inschatting bepaalt namelijk de hoogte van de korting die u kunt krijgen:

  • Voor een interviewteam vergoedt zorgkaartNederland maximaal €200,- inclusief BTW per dagdeel.
  • Voor een belteam vergoedt zorgkaartNederland maximaal €400,- inclusief BTW per 100 telefoonnummers.

Deze actie geldt alleen voor organisaties/locaties die op ZorgkaartNederland genoemd staan als:

  • Verpleeg- en verzorgingshuis
  • Particulier woonzorgcentrum
  • Hospic
  • Zorghotel

Meer informatie over de kortingsactie en ZorgkaartNederland?

Wilt u meer weten over de kortingsactie en onze aanpak voor het verzamelen van waarderingen voor ZorgkaartNederland? Neem dan gerust contact op met onze collega’s Martin Bloem of Maartje Koops en laat u overtuigen van onze meerwaarde. U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 82 00 461.

Delen via: