ZorgfocuZ vertelt over het werk als onderzoeker!

6 oktober 2022

ZorgfocuZ vertelt over het werk als onderzoeker! Deze week stonden we op twee mooie evenementen van de Rijksuniversiteit Groningen! Op de Careers Week van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde en op de stagemarkt van de opleiding Sociologie vertelden we enthousiaste studenten over het veelzijdige werk dat we doen! Wie weet zien we een aantal van hen in de toekomst nog eens terug.

Beide evenementen waren een groot succes. We kwamen in contact met veel geïnteresseerde studenten die gepassioneerd raakten toen ze hoorden over het leuke en gevarieerde werk dat wij doen, en de mooie onderzoeken waarmee we organisaties écht verder helpen! Eerder stonden we al op het BSS Congress. Door dit soort evenementen bij te wonen vergroten we onze zichtbaarheid onder veelbelovende toekomstige onderzoekers. Veel dank aan de organisatie van beide evenementen!

Naar wie zijn we op zoek?

ZorgfocuZ vertelt niet alleen over wat we allemaal doen, we zijn ook altijd op zoek naar enthousiaste studenten en afgestudeerden die ons kunnen helpen! Op dit moment zijn we op zoek naar een ORA: een Operational Research Assistent. Als ORA heb je een veelzijdige en uitdagende parttime baan waarin je ons ondersteunt bij allerlei onderzoekswerkzaamheden! Zo leer je een hoop en werk je echt in de praktijk mee aan onderzoek dat ertoe doet.

Daarnaast hebben we nog een stageplek vrij binnen ons salesteam, maar we staan ook altijd open voor andere stageplekken en -opdrachten! Ben jij dus op zoek naar een uitdagende bijbaan of een leerzame stageplek? Neem contact op met Jaou Chateau of met Nienke van Breeden!

Delen via: