ZorgfocuZ sponsort de Social Run met medewerkersonderzoek GGZ Drenthe

14 september 2021

Gisteren startte de inclusieweek, een week vol letterlijke en figuurlijke beweging om aandacht te vragen voor de positie van mensen met psychische kwetsbaarheden in de maatschappij. GGZ Drenthe steunt dit initiatief door met een team medewerkers mee te doen aan de Social Run en daarmee, via sponsoring, geld op te halen door het goede doel. ZorgfocuZ sponsort de Social Run aan de hand van onderzoek voor GGZ Drenthe.

ZorgfocuZ voert voor GGZ Drenthe het periodieke medewerkersonderzoek uit; als extra stimulans om een vragenlijst in te vullen doneren wij per ingevulde vragenlijst een bedrag aan dit goede doel. Een gebaar dat gewaardeerd wordt, zo merken we! 🙂

ZorgfocuZ sponsort de Social Run, maar jij kunt ook bijdragen! Wil je het team van GGZ Drenthe ook sponsoren? Ga dan naar: https://www.socialrun.nl/socialrun-2021/teams/team-ggz-drenthe/.

Meer weten over medewerkersonderzoek?

Uw medewerkers zijn uw belangrijkste visitekaartje. Wanneer zij tevreden, bevlogen en betrokken zijn, heeft dat direct invloed op de tevredenheid van uw cliënten en andere betrokkenen. Het is door de vele veranderingen in de zorg en de reorganisaties die daar mee gepaard gaan, een uitdaging om medewerkers te binden aan de organisatie en tevreden te houden. Door frequent te monitoren hoe tevreden uw medewerkers zijn, bent u beter in staat om hierop (bij) te sturen. Het medewerkersonderzoek van ZorgfocuZ helpt u hierbij. Wilt u meer weten over medewerkersonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Delen via: