ZorgfocuZ in 2024 opnieuw het grootste onderzoeksbureau in Zorg en Welzijn

3 januari 2024

Goed nieuws! ZorgfocuZ is opnieuw uitgeroepen tot het nummer 1 onderzoeksbureau in de zorg- en welzijnssector van Nederland. Dat maakte de brancheorganisatie van onderzoeksbureaus, het Data & Insights Network, eind 2023 bekend.

Grootste onderzoeksbureau in Zorg en Welzijn

Dit jaar zijn we voor de derde opeenvolgende keer uitgeroepen tot het grootste onderzoeksbureau in de zorg- en welzijnssector en het sociaal domein. En daar zijn we trots op; het is onze drijfveer om organisaties van waardevolle informatie te voorzien, waardoor ze hun beleid voortdurend kunnen verbeteren. Dit mogen we doen voor een groeiend aantal organisaties in alle provincies van Nederland en werkzaam binnen diverse branches in de zorg. U kunt hierbij denken aan organisaties actief in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en jeugdzorg, maar ook aan ziekenhuizen en gemeenten.

ZorgfocuZ wil graag alle klanten en partners bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking. Ook in 2024 zullen wij ons blijven inzetten om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de zorg- en welzijnssector door middel van betrouwbaar cliëntonderzoek, medewerkersonderzoek, marktonderzoek en beleidsonderzoek.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onze onderzoeken en onze aanpak, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 030 20 74 269 (kantoor Utrecht) of op 050 82 00 461 (kantoor Groningen).

Delen via: