ZorgfocuZ CQi-accreditatie uitgebreid

22 mei 2014
CQi-accreditatie

Vanaf heden is ZorgfocuZ door het CIIO geaccrediteerd voor scope B, B-online en C. Dit betekent dat ZorgfocuZ nu bevoegd is om zowel de schriftelijke en online dataverzameling als de interviews zelf uit te voeren. Sinds juni 2013 was ZorgfocuZ reeds in bezit van de accreditatie van scope A, de CQi-accreditatie voor het onderzoekswerk.

Met de CQi-accreditatie voor de dataverzameling kan ZorgfocuZ nu nog beter controle houden over het proces van dataverzameling. Hierdoor kan ZorgfocuZ de service en kwaliteit gedurende het gehele traject in eigen handen houden.

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van CQi onderzoek? Neem dan contact op met Jochem Hoekstra via j.hoekstra@zorgfocuz.nl.

CQi-accreditatie
CQi-accreditatie

Over ZorgfocuZ

Wij zijn een onderzoeksbureau gericht op de zorg- en welzijnssector en sociaal domein. In januari 2022 werden wij uitgeroepen tot het grootste onderzoeksbureau in zorg en welzijn van Nederland. Wij bieden inzicht in prestaties en ervaringen en adviseren organisaties om effectiviteit en kwaliteit te verbeteren. Wij houden ons bezig met beleidsonderzoek, advies en onderzoek onder alle relevante doelgroepen in de zorg zoals cliëntenmantelzorgersvrijwilligersverwijzers en medewerkers. Dit doen wij onder andere voor gemeenten (sociaal domein) en zorgorganisaties zoals die in de verpleeghuiszorg, thuiszorgjeugdzorg en GGZ.

Delen via: