Meten en verbeteren van cliëntervaring in de ouderenzorg. Daarmee houden wij ons letterlijk dagelijks bezig als onderzoeksbureau in de ouderenzorg. Vaak komt de vraag voorbij op welke wijze je de cliëntervaringen nou goed in beeld kunt brengen. Maar, en wellicht belangrijker, als u die inzichten hebt vergaard, hoe u dat dan omzet naar concrete verbeteringen. Dit blijkt niet altijd even makkelijk. ZorgfocuZ kan u hierbij helpen.

Onderzoeksbureau in de ouderenzorg

ZorgfocuZ gelooft erin dat ouderenzorgorganisaties uit de VVT meer kunnen bereiken door op een gestructureerde manier cliëntervaringen te meten en vervolgens die uitkomsten te gebruiken voor verbetering. Het idee hierbij is om juist niet (alleen) te redeneren vanuit de externe verantwoording, maar juist vanuit interne sturing en verbetering.

Met de onderzoeken van ZorgfocuZ krijgt u inzicht in de ervaren kwaliteit van uw dienstverlening. Denk hierbij uiteraard aan inzichten in ervaringen van cliënten, maar ook van familieleden, medewerkers, mantelzorgers en/of vrijwilligers. Gezamenlijk bekijken we welke doelgroepen relevant zijn om mee te nemen in het onderzoek. Aan de hand van de vergaarde inzichten kunnen wij u adviseren over  de wijze waarop u de effectiviteit en kwaliteit kunt verbeteren.

Waarom ZorgfocuZ?

  • Zeer ervaren met onderzoek en advies binnen de ouderenzorg
  • Onze klanten zijn blij met ons. En dat is niet zonder reden
  • Focus op interne sturing (ambitie) in plaats van externe verantwoording (verplichting)
  • Wij beschouwen marktonderzoek hierbij als een middel en niet als doel op zich
  • Advies op maat: verschillende specialisten (o.a. onderzoekers, adviseurs en strategen) die u van dienst kunnen zijn

 

Wilt u meer weten over onze aanpak? Neem dan gerust contact met ons op. In een oriënterend gesprek kunnen we u op basis van uw wensen en behoeften de mogelijkheden concreter toelichten.

Vraag direct een offerte aan


Uw contactpersoon

(050) 82 00 461


Voorbeeldcases


PREM Wijkverpleging

Bekijk de voorbeeldcase


Verwijzersonderzoek

Bekijk de voorbeeldcaseKlant over ZorgfocuZ