Mensen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking kunnen terecht bij één van de vele gehandicaptenzorgorganisaties die Nederland kent. Sommige organisaties werken landelijk, anderen meer regionaal. Samen bieden zij gehandicaptenzorg aan de ca. 100.000 mensen in Nederland die een verstandelijke beperking hebben en de ca. 1.000.000 mensen die een zintuiglijke of lichamelijke beperking hebben. ZorgfocuZ is een onderzoeksbureau in de gehandicaptenzorg.

Onderzoeksbureau voor organisaties in de gehandicaptenzorg

Cliëntgerichtheid is in de gehandicaptenzorg heel belangrijk. Mensen met een beperking willen namelijk graag een leven leiden dat past bij hun wensen en mogelijkheden. Iedere handicap vraagt om een eigen benadering, geredeneerd van wat er wél mogelijk is voor de cliënt. Goed onderzoek naar stakeholders in de gehandicaptenzorg zoals cliënten en medewerkers, maar bijvoorbeeld ook familieleden, mantelzorgers en/of vrijwilligers kan daarbij van grote toegevoegde waarde zijn.

Wij bepalen met u wat uw onderzoeksvragen zijn en op welke wijze dit onderzocht kan worden om antwoord te kunnen geven op deze vragen. Aan de hand van de vergaarde inzichten kunnen wij u adviseren over de wijze waarop u de effectiviteit en kwaliteit van uw organisatie kunt verbeteren.

Waarom ZorgfocuZ?

  • wij zijn zeer ervaren met onderzoek en advies binnen de gehandicaptenzorg.
  • Onze klanten zijn blij met ons. En dat is niet zonder reden!
  • Wij leggen de focus op interne sturing (op uw ambitie) in plaats van externe verantwoording (onderzoeksverplichtingen van buitenaf).
  • Wij beschouwen marktonderzoek hierbij als een middel en niet als doel op zich.
  • Advies op maat: verschillende specialisten (o.a. onderzoekers, adviseurs en strategen) die u van dienst kunnen zijn.

 

Wilt u meer weten over onze aanpak? Neem dan gerust contact met ons op. In een oriënterend gesprek kunnen we u op basis van uw wensen en behoeften de mogelijkheden concreter toelichten.

 

Vraag direct een offerte aan


Uw contactpersoon

Drs. Robbert Klein Koerkamp

(050) 82 00 461
r.klein.koerkamp@zorgfocuz.nl


VoorbeeldcasesVerwijzersonderzoek

Bekijk de voorbeeldcase


Verwijzersonderzoek

Bekijk de voorbeeldcase


Klant over ZorgfocuZ