Bent u huisarts, tandarts of werkzaam bij een andere (eerstelijns)organisatie en heeft u een onderzoeksvraag op het gebied van het meten van patiëntervaringen, neemt u dan contact met ons op. We zoeken graag met u naar een oplossing.

Eerstelijnszorg

Wij kunnen patiëntervaringen voor u meten aan de hand van bestaande meetinstructies en methodieken, denk hierbij aan de CQI (Consumer Quality Index) en de PREM (Patient Reported Experience Measure). Daarnaast is het mogelijk om maatwerk onderzoek te doen. In dat geval kijken wij samen met u naar uw informatiebehoefte, stellen een maatwerk vragenlijst voor u op en gaan met u na op welke wijze de data het beste verzameld kan worden. Dit kan aan de hand van vragenlijst onderzoek, maar bijvoorbeeld ook door interviews.

De uitkomsten van onderzoek kunnen wij in een meetwerk rapport voor u rapporteren of u kunt gebruik maken van ons online dashboard. Ons online dashboard wordt door onze klanten als zeer gebruiksvriendelijk ervaren.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Neem dan gerust contact met ons op. In een oriënterend gesprek kunnen we u op basis van uw wensen en behoeften de mogelijkheden concreter toelichten.

Vraag direct een offerte aan


Uw contactpersoon

Drs. Arjan Rozema

(050) 82 00 461
a.rozema@zorgfocuz.nl


Voorbeeldcases


PREM Chronische Zorg

Bekijk de voorbeeldcase


PREM Chronische Zorg

Bekijk de voorbeeldcase


Klant over ZorgfocuZ