Ziekenhuizen

Patiënten worden steeds mondiger. Ze uiten zich op vergelijkingssites en sociale media en hebben daarmee invloed op het succes van ziekenhuizen. Ook zorgverzekeraars prikkelen ziekenhuizen om zo goed mogelijke prestaties te leveren. Op basis van prestatie-indicatoren vinden onderhandelingen plaats waarbij geldt: hoe beter de prestatie, hoe meer financiering. Door bezuinigingen in de zorg, zijn ziekenhuizen meer genoodzaakt om keuzes te maken. Wilt u zich vooral profileren als streekziekenhuis, dichtbij de mensen of als specialistisch ziekenhuis met topzorg die een veel grotere regio bedient? Vanuit ZorgfocuZ voeren wij onderzoek uit voor ziekenhuizen op diverse onderzoeksgebieden.

Excellente zorg

De veranderingen die op ziekenhuizen afkomen, zorgen ervoor dat ieder ziekenhuis keuzes moet maken. Keuzes maken gaat gemakkelijker wanneer u deze kunt onderbouwen met onderzoek. Door u te verdiepen in de ervaringen van patiënten of verwijzers, krijgt u informatie in handen om de kwaliteit te verbeteren. Ook onderzoek naar de wensen en behoeften van andere belangrijke stakeholders kan u helpen om u positief te onderscheiden en excellente zorg te bieden. Een analyse van uw externe omgeving, zoals de zorgmarkt waarbinnen u opereert, helpt u bij het maken van strategische keuzes.

Expertise

Wij zijn al jaren actief in ziekenhuizen en ondersteunen met onder andere:

Voor iedere onderzoeksvraag bieden wij u een oplossing en een advies op maat.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onderzoek voor ziekenhuizen, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Arjan Rozema en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 82 00 461 (kantoor Groningen) of 030 – 20 74 269 (kantoor Utrecht).