Overheid

Als onafhankelijk onderzoeksbureau ondersteunen wij naast gemeenten ook andere organisaties van de overheid en uit de publieke sector met beleidsonderzoek, vragenlijstonderzoek en marktonderzoek. Zo werken we onder meer voor het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport met diverse onderzoeksvraagstukken gerelateerd aan de thema’s zorg, welzijn en het sociaal domein. 

Betrouwbaar en onafhankelijk

Als onderzoeksbureau zijn wij gepokt en gemazeld als het gaat om onderzoek voor de overheid en publieke organisaties. Onze onderzoekers hebben een hart voor onderzoek in de zorgsector en het sociaal domein en zijn in staat om complexe onderzoeksvraagstukken tot een goed einde te brengen.

Voor ieder onderzoek verdiepen wij ons in uw wensen en behoeften en de context van uw onderzoeksvraag. Tezamen met onze kennis van onderzoek en onze ervaringsprojecten, zijn wij uitstekend in staat om uw onderzoeksvraagstuk te vertalen naar een helder onderzoeksplan.

De onderzoeken die wij uitvoeren zijn zeer divers. Het gaat om uiteenlopende onderzoeken (zoals cliëntervaringsonderzoeken en beleidsonderzoeken) waarbij diverse kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden worden toegepast. Wij nodigen u graag uit om enkele voorbeeldprojecten te bekijken zodat u een beter beeld krijgt van onze ervaring en ons portfolio.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onderzoek voor overheden, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Arjan Rozema en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 82 00 461 (kantoor Groningen) of 030 – 20 74 269 (kantoor Utrecht).