Eerstelijnszorg

Eerstelijnszorg is de zorg waarvan iedereen gebruik kan maken zonder verwijzing. Vanuit ZorgfocuZ zijn wij voornamelijk werkzaam voor ketenzorgorganisaties op het gebied van cliëntervaringsonderzoek zoals de PREM Chronische Zorg. Daarnaast ondersteunen wij diverse andere stakeholders binnen dit werkveld op het gebied van marktonderzoek en ervaringsonderzoeken.

Onderzoek op maat

Wij kunnen cliënt- of patiëntervaringen voor u meten aan de hand van bestaande meetinstructies en methodieken, denk hierbij aan de CQI (Consumer Quality Index) en de PREM (Patient Reported Experience Measure).

Daarnaast is het mogelijk om maatwerk onderzoek te doen. In dat geval kijken wij samen met u naar uw informatiebehoefte, stellen een maatwerk vragenlijst voor u op en gaan met u na op welke wijze de data het beste verzameld kan worden. Dit kan aan de hand van vragenlijst onderzoek, maar bijvoorbeeld ook door interviews.

De uitkomsten van onderzoek kunnen wij in een maatwerk rapport voor u rapporteren of u kunt gebruik maken van ons online dashboard. Ons online dashboard wordt door onze klanten als zeer gebruiksvriendelijk ervaren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onderzoek in de eerstelijnszorg, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Arjan Rozema  en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 82 00 461 (kantoor Groningen) of 030 – 20 74 269 (kantoor Utrecht).