Waarderingen verzamelen voor organisaties in de gehandicaptenzorg

13 september 2022

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringensite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Op ZorgkaartNederland delen cliënten hun ervaringen over zorgorganisaties. Door proactief waarderingen op te halen voor ZorgkaartNederland hebben organisaties altijd een actueel inzicht in hoe cliënten de zorg ervarenVanuit ZorgfocuZ ondersteunen wij jaarlijkse tientallen zorgorganisaties met het verzamelen van waarderingen voor ZorgkaartNederland, zo ook waarderingen voor organisaties in de gehandicaptenzorg. Dat doen wij onder meer via schriftelijke en online vragenlijsten en telefonische en face-to-face interviews.

Waarderingen verzamelen voor organisaties in de gehandicaptenzorg

Wij zijn op dit moment het enige meetbureau in Nederland dat gekwalificeerd is om waarderingen voor ZorgkaartNederland op te halen in de gehandicaptenzorg. Onze interviewers hebben een aparte training gekregen en zijn geëquipeerd om interviews met cliënten van organisaties in de gehandicaptenzorg af te nemen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De waarderingen voor ZorgkaartNederland kunnen wij op diverse manieren voor u verzamelen. Dit kan door middel van:

Meer weten?

De meeste organisaties kiezen voor een telefonische benadering of voor interviews op locatie. Een combinatie van beide wordt ook wel gekozen. Telefonische interviews zijn de meest kosteneffectieve optie aangezien wij in een relatief kort tijdsbestek veel cliënten kunnen benaderen. Met face-to-face interviews op locatie kunnen wij weer net iets beter een connectie maken met de cliënten en specifieke informatie achterhalen zoals persoonlijke ervaringen, belevingen, percepties of behoeften.

Wilt u meer weten over het verzamelen van waarderingen op ZorgkaartNederland voor organisaties in de gehandicaptenzorg? Neem gerust contact op met onze collega’s Ben Wormmeester of Imme van der Velde en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Delen via: