Voucher voor medewerkersonderzoek t.w.v. €500 voor aangesloten organisaties van ZorgpleinNoord

17 januari 2023

ZorgfocuZ heeft beschikking over grote datasets die gebruikt kunnen worden voor benchmarks. De resultaten van jouw organisatie kunnen vergeleken worden met sectorgemiddelden, maar ook met gemiddelden in een specifieke branche.

Gebruik van de voucher voor medewerkersonderzoek

Aangesloten organisaties bij ZorgpleinNoord kunnen gebruik maken van een tegoedbon ter waarde van € 500,- die zij kunnen inzetten bij een medewerkersonderzoek van ZorgfocuZ. Deze voucher voor medewerkersonderzoek kan worden ingezet bij:

  1. Landelijke benchmarking

Je kunt het tegoed inzetten voor het vergelijken van jouw eigen organisatieprestaties op specifieke aspecten met sector- of branchegemiddelden.

  1. Functionaliteiten in online omgeving ImpulZ

ZorgfocuZ biedt haar opdrachtgevers volop mogelijkheden om zelf verdiepende analyses en vergelijkingen te doen in de online rapportageomgeving ImpulZ. Je kunt als aangesoten organisatie van ZorgpleinNoord het tegoed inzetten voor extra functionaliteiten bovenop de basislicentie van ImpulZ, dus voor bijvoorbeeld extra filters, benchmark-mogelijkheden, en exportfuncties.

Je kunt de voucher voor medewerkersonderzoek inzetten voor een van genoemde doeleinden, of voor een combinatie van beide.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een medewerkersonderzoek bij ZorgfocuZ? Neem dan contact op met Sander Bertus van ZorgpleinNoord via s.bertus@zorgpleinnoord.nl of 06-14391652 of met Robbert Klein Koerkamp van ZorgfocuZ via r.klein.koerkamp@zorgfocuz.nl of 06-41311758, of neem contact op via ons contactformulier.

Delen via: