Vraag direct een offerte aan

Uw contactpersoon

Mark van der Staaij MSc.

(050) 82 00 461
m.vanderstaaij@zorgfocuz.nlInterzorg – PREM Wijkverpleging

Interzorg – PREM Wijkverpleging

Werkveld:
Ouderenzorg / Thuiszorg (VVT)
Dienst:
PREM Wijkverpleging

Voor Interzorg voert ZorgfocuZ de PREM Wijkverpleging 2019 uit. Met Interzorg hebben we vooraf verkend welke methode van dataverzameling het meest geschikt is voor Interzorg. Interzorg heeft ca. 300 cliënten en heeft de wens uitgesproken om al deze cliënten te benaderen voor het onderzoek. Uiteindelijk heeft Interzorg ervoor gekozen om de cliënten schriftelijke te benaderen met een vragenlijst die door ons per post verstuurd wordt aan de cliënten.

Wij verzorgen het gehele proces van drukwerk en verzending voor Interzorg. Wij drukken de uitnodigingsbrieven op het briefpapier van Interzorg en voor de verzending maken wij gebruik van enveloppen van Interzorg. Dit is namelijk herkenbaarder voor de cliënt dan een brief en envelop van een (onbekend) onderzoeksbureau.

De uitkomsten rapporteren wij in ons online dashboard.

Bent u een thuiszorgorganisatie en wilt u ook eens inzage in ons dashboard?  Neem dan contact op met Mark van der Staaij via m.vanderstaaij@zorgfocuz.nl of via 050 – 82 00 461. Wij stellen dan een demo omgeving voor u beschikbaar.

 

Terug naar alle voorbeeldcases