Vraag direct een offerte aan

Uw contactpersoon

Chiel Westra, MSc.

(050) 82 00 461
c.westra@zorgfocuz.nlAmbiq over ZorgfocuZ

ZorgfocuZ heeft ons op een gedegen, snelle, klantgerichte en efficiënte manier geadviseerd met haar marketing. Dit marketingadvies is vertaald in een marketingcommunicatieplan 2014-2016 voor Ambiq.
Gerdi Verkerk, Communicatieadviseur Ambiq


ZorgfocuZ voerde in 2014 een uitgebreid marketingadviestraject uit voor Ambiq. Ambiq biedt specialistische zorg voor kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Met vestigingen in Twente, Salland en Drenthe heeft Ambiq stevige wortels in het noorden en het oosten van Nederland.

Om deze goede positie te behouden en waar mogelijk te versterken, werd marktgericht ondernemen steeds belangrijker en zelfs een speerpunt van de organisatie. Om daarin gedegen en goed onderbouwd beleid voor op te stellen, schakelde de organisatie ZorgfocuZ in om te ondersteunen bij het vormgeven van een marketingstrategie. Het ging daarbij niet alleen om strategische marketingelementen zoals positionering en doelgroepkeuze, maar ook om de uitwerking van de marketingmix (meer concrete beslissingen over Product, Plaats, Prijs, Personeel en Promotie.

Terug naar alle voorbeeldcases