Twee sociologen afgestudeerd bij ZorgfocuZ

21 september 2015

Ook afgelopen zomer zijn er weer twee (medisch) sociologen afgestudeerd bij ZorgfocuZ. Justin Richardson deed onderzoek naar de vermarkting van informele zorg (mantelzorg), Marieke Lamers onderzocht de rol van eenzaamheid bij angst en depressie onder chronisch zieken. Twee mooie, relevante onderwerpen en goede scripties, beiden gefeliciteerd!

Interessante uitkomsten van beide scripties zullen binnenkort op onze website worden gepubliceerd.

Justin-Marieke-afgestudeerd

 

 

Meer weten over ons team?

Er zijn dan wel twee sociologen afgestudeerd bij ZorgfocuZ, maar daarnaast hebben wij ook andere onderzoekers en experts in dienst vanuit een diversiteit aan disciplines. Zo hebben we communicatiewetenschappers, psychologen, bedrijfskundigen en gezondheidswetenschappers in dienst. Daarnaast staan wij in nauw contact met verschillende experts van de Rijksuniversiteit Groningen. Doordat binnen ZorgfocuZ verschillende professionals uit de wetenschap en de praktijk de krachten bundelen, vormen wij een flexibel, multidisciplinair en deskundig team. Afhankelijk van uw onderzoeksvraagstuk zetten wij de juiste medewerkers in.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onze onderzoeken en onze aanpak ,of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Delen via: