Prem Wijkverpleging: Aanleveren resultaten 2020 en een update over meetjaar 2021

2 december 2020
PREM Wijkverpleging

Brancheorganisatie ActiZ heeft gisteren een nieuwsbericht op haar website geplaatst omtrent de PREM wijkverpleging. In dit nieuwsbericht is er aandacht voor de afronding van meetjaar 2020 en wordt er vooruitgeblikt op meetjaar 2021.

Aanleveren resultaten 2020

Zorgorganisaties moeten voor het einde van het jaar een meting hebben uitgevoerd omtrent de PREM Wijkverpleging. Mocht u dit nog niet hebben gedaan, u heeft nog tot het einde van het jaar de tijd om de meting uit te voeren en kunt de data via ons als meetbureau tot en met 31 januari 2021 aanleveren bij de gegevensmakelaar Mediquest. Naast de aanlevering van de data bij het ODB van ZiNL dienen zorgorganisaties hun PREM-data ook te delen met ZorgkaartNederland. Wij dragen zorg voor het aanleveren van deze gegevens voor onze klanten.

PREM Wijkverpleging 2021

Zorgorganisaties hebben in 2021 vanaf 1 maart tot en met 31 december de tijd om de meting uit te voeren. ActiZ laat weten dat de evaluatie van de PREM Wijkverpleging onlangs is afgerond en dat binnenkort het vernieuwde handboek voor de PREM Wijkverpleging 2021 wordt gepubliceerd. Zodra deze beschikbaar is zullen wij u informeren wat dit betekent voor de uitvoering van de PREM Wijkverpleging bij ons. De verwachting is dat het handboek halverwege januari 2021 beschikbaar komt.

Nieuwe indicatoren

Vanaf maart 2021 zijn organisaties verplicht om een meting te doen naar belastbaarheid van mantelzorg. Meer informatie hierover zal in het handboek staan, kortom: wordt vervolgd!

Delen via: