PREM Wijkverpleging 2019 – Haal de deadline en start uw onderzoek met ZorgfocuZ

4 juli 2019
PREM Wijkverpleging offerte

Bij ZorgfocuZ zijn we deze periode druk met de uitvoering van de PREM Wijkverpleging. De deadline voor aanlevering van de uitkomsten van de PREM Wijkverpleging is dit jaar vastgesteld op 30 september 2019. Inmiddels voeren wij dit cliëntervaringsonderzoek uit voor tientallen organisaties die thuiszorg / wijkverpleging aanbieden.

PREM Wijkverpleging deadline

Voor sommige organisaties hebben we de PREM-meting reeds afgerond en gerapporteerd (zie ook hier de voorbeeldcases). Thuiszorgorganisaties die nog niet gestart zijn met de uitvoering van de PREM Wijkverpleging kunnen zich uiteraard nog steeds bij ons aanmelden. Enige haast is hierbij wel geboden, want de deadline van 30 september 2019 (datum voor aanlevering uitkomsten onderzoek) komt immers langzaamaan dichterbij.

Publicatie ZorgkaartNederland en gratis benchmark

PREM WijkverplegingCliënten kunnen via de vragenlijst toestemming geven voor publicatie van de review op ZorgkaartNederland. Wij zorgen ervoor dat de ingevulde vragenlijsten bij ZorgkaartNederland worden aangeleverd.

Klanten die bij ons de PREM Wijkverpleging afnemen, ontvangen na afronding van het onderzoek een gratis benchmark met een vergelijking met andere thuiszorgorganisaties. De resultaten van uw onderzoek worden daardoor nog waardevoller. Door te vergelijken met andere thuiszorgorganisaties wordt direct duidelijk op welke punten uw organisatie gunstig scoort en waar er mogelijk nog verbeteringen mogelijk zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over de PREM Wijkverpleging, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Delen via: