WerkbelevingsMonitor

Om de personeelstekorten in zorg en welzijn het hoofd te bieden is aan de ene kant nieuwe instroom hard nodig, aan de andere kant moeten organisaties koesteren wat ze al hebben. Goed werkgeverschap én goed werknemerschap vormen de sleutel tot behoud van medewerkers. Met een medewerkersonderzoek brengen organisaties de beleving, ervaring en tevredenheid van hun medewerkers in beeld. Uit onderzoek van ZorgpleinNoord blijkt dat zorg- en welzijnsorganisaties verschillende onderzoeksmethoden en vragenlijsten gebruiken. Onze WerkbelevingsMonitor biedt een goed alternatief!

Waardevolle benchmark

Vanuit onze ambitie om op een consistente manier onderzoek te doen naar medewerkerservaringen in zorg en welzijn, ontwikkelden wij in samenwerking met ZorgpleinNoord de WerkbelevingsMonitor. De WerkbelevingsMonitor bestaat uit diverse thema’s en voorbeeldvragen. U kunt zelf de vragen uitkiezen die voor u het meest relevant zijn.

Door als zorgorganisaties op dezelfde manier de beleving, ervaring en tevredenheid van medewerkers te meten en dit met elkaar te delen, ontstaat er waardevolle benchmark- en verbeterinformatie voor zorgorganisaties in Nederland.

Wij koppelen de resultaten terug in overzichtelijke rapporten. De uitkomsten bespreken wij tijdens bijeenkomsten waarin wij met de zorgorganisaties nader in gesprek gaan over de resultaten, onze bevindingen en mogelijke verbeteringen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over de WerkbelevingsMonitor, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega’s Robbert Klein Koerkamp of Tessa Dekker en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 46