PREM Wijkverpleging

Aanbieders van wijkverpleging dienen jaarlijks een cliëntervaringsonderzoek uit te voeren met de PREM Wijkverpleging.  Vanuit ZorgfocuZ zijn wij voor meer dan 150 thuiszorgorganisaties verantwoordelijk voor de uitvoering van de jaarlijkse PREM Wijkverpleging. Wij helpen u graag verder en wij bieden een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. 

Uitgangspunten PREM Wijkverpleging

De PREM Wijkverpleging (Patient Reported Experience Measure) is een vragenlijst die de ervaring en beleving van cliënten met de wijkverpleging meet. De vragenlijst bestaat uit 9 ervaringsvragen, te beantwoorden op een schaal van 1 tot en met 10. Daarnaast bevat het een aanbevelingsvraag (NPS), 2 open vragen (wat kan beter en waarover bent u zeer tevreden) en een aantal achtergrondvragen.

Wij kunnen de dataverzameling op verschillende manieren voor u organiseren. Wij kunnen de vragenlijsten per post versturen, het is bijvoorbeeld ook mogelijk dat u zelf de vragenlijsten uitdeelt aan cliënten. Wij bespreken met u welke methode voor u het meest geschikt is. De resultaten rapporteren wij in een overzichtelijk online dashboard waarvan u een eigen inlog krijgt.

Als erkend meetbureau zullen wij zorgen voor de aanlevering van de gegevens aan ZorgkaartNederland en de gegevensmakelaar, conform de voorschriften. U kunt ervan uitgaan dat wij u zoveel mogelijk bij de hand nemen bij de uitvoering van dit onderzoek en u trachten te ontzorgen. Wij kunnen u maatwerk bieden, wij zijn volledig op de hoogte van de meetinstructies van de PREM Wijkverpleging. Wij voldoen aan alle eisen voor de verwerking van persoonsgegevens (ISO 27001). Onze klanten waarderen de samenwerking met ZorgfocuZ met een 8,4!

Publicatie ZorgkaartNederland en gratis benchmark

PREM WijkverplegingCliënten kunnen via de vragenlijst toestemming geven voor publicatie van de review op ZorgkaartNederland. Wij zorgen ervoor dat de ingevulde vragenlijsten bij ZorgkaartNederland worden aangeleverd.

Klanten die bij ons de PREM Wijkverpleging afnemen, ontvangen na afronding van het onderzoek een gratis benchmark met een vergelijking met andere thuiszorgorganisaties. De resultaten van uw onderzoek worden daardoor nog waardevoller. Door te vergelijken met andere thuiszorgorganisaties wordt direct duidelijk op welke punten uw organisatie gunstig scoort en waar er mogelijk nog verbeteringen mogelijk zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over de PREM Wijkverpleging, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.