PREM Wijkverpleging

Aanbieders van wijkverpleging zijn ook in 2020 verplicht om cliëntervaringsonderzoek uit te voeren volgens de PREM Wijkverpleging 2020. Met de landelijke partijen is afgesproken dat de meting van de PREM dient te worden gedaan in de periode van 1 februari – 31 mei 2020. Wij zijn voor meer dan 80 thuiszorgorganisaties verantwoordelijk voor de uitvoering van de PREM Wijkverpleging. Wij helpen u graag verder en wij bieden een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. 

Uitgangspunten PREM Wijkverpleging

De PREM Wijkverpleging (Patient Reported Experience Measure) is een vragenlijst die de ervaring en beleving van cliënten met de wijkverpleging meet. De vragenlijst bestaat uit 9 ervaringsvragen, te beantwoorden op een schaal van 1 tot en met 10. Daarnaast bevat het een aanbevelingsvraag (NPS), 2 open vragen (wat kan beter en waarover bent u zeer tevreden) en een aantal achtergrondvragen.

U kunt ervan uitgaan dat wij u zoveel mogelijk bij de hand nemen bij de uitvoering van dit onderzoek en u trachten te ontzorgen. Wij kunnen u maatwerk bieden, wij zijn volledig op de hoogte van de meetinstructies van de PREM Wijkverpleging. Wij voldoen aan alle eisen voor de verwerking van persoonsgegevens (ISO 27001). Onze klanten waarderen de samenwerking met ZorgfocuZ met een 8,4!

Publicatie ZorgkaartNederland en gratis benchmark

PREM WijkverplegingCliënten kunnen via de vragenlijst toestemming geven voor publicatie van de review op ZorgkaartNederland. Wij zorgen ervoor dat de ingevulde vragenlijsten bij ZorgkaartNederland worden aangeleverd.

Klanten die bij ons de PREM Wijkverpleging afnemen, ontvangen na afronding van het onderzoek een gratis benchmark met een vergelijking met andere thuiszorgorganisaties. De resultaten van uw onderzoek worden daardoor nog waardevoller. Door te vergelijken met andere thuiszorgorganisaties wordt direct duidelijk op welke punten uw organisatie gunstig scoort en waar er mogelijk nog verbeteringen mogelijk zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over de PREM Wijkverpleging, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.