Corona impactmeting

Sinds de uitbraak van het coronavirus hebben zorgorganisaties veel veranderingen doorgevoerd in de manier van werken. Om goed in beeld te krijgen hoe de medewerkers van zorgorganisaties de impact (hebben) ervaren, hebben wij een corona impactmeting ontwikkeld.

Actuele thema’s corona

Naast de praktische veranderingen op de werkvloer heeft COVID-19 ook gevolgen voor de psychische gezondheid van zorgmedewerkers. Er kunnen gevoelens van onzekerheid en angst ontstaan. Ondanks de beperkingen doen zorgmedewerkers hun uiterste best om zorgvragers juist nu de beste zorg te bieden. Maar hoe zijn medewerkers hiermee om gegaan? Is er voldoende naar hen geluisterd en zijn ze in voldoende mate betrokken bij genomen maatregelen? Kunnen ze op bepaalde manieren beter worden ondersteund? En hoe kijkt men aan tegen de situatie die straks ontstaat als we spreken over het ‘post-corona-tijdperk’? Etc.

Wij hebben een vragenlijst ontwikkeld die ingaat op al deze actuele thema’s en vragen over corona en de maatregelen hieromtrent. Denk hierbij aan thema’s zoals:

  1. Duurzame inzetbaarheid
  2. (Sociale) Veiligheid
  3. Communicatie
  4. Onderlinge samenwerking
  5. Het werken na Corona

De vragenlijst dient ter inspiratie en kan al naar gelang de behoefte worden aangepast op basis van uw informatiebehoefte. De corona impact meting kan als solitair onderzoek worden uitgevoerd of in combinatie met een breder medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over de corona impactmeting, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.