Doordat binnen ZorgfocuZ verschillende professionals uit de wetenschap en de praktijk de krachten bundelen, vormen we een flexibel, multidisciplinair en deskundig team.

Drs. Theo van der Zee

Drs. Theo van der Zee

Directeur / allround onderzoeker / Sociaal domein

Theo van der Zee is mede-oprichter en directeur van ZorgfocuZ. Theo vervult de rol van allround onderzoeker, maar houdt zich voornamelijk bezig met beleidsevaluaties.

Drs. Martin Bloem

Drs. Martin Bloem

Projectleider / adviseur

Als Projectleider / Adviseur houdt Martin zich bezig met het advies aan onze klanten en aan de verdere ontwikkeling van de dienstverlening van ZorgfocuZ. Martin zijn kracht ligt in het vertalen van klantbehoeftes naar concrete onderzoeksoplossingen.

Nikki Kolman

Nikki Kolman

Onderzoeker

Nikki is onderzoeker bij ZorgfocuZ en verantwoordelijk voor onze kwantitatieve onderzoeken.

Maartje Koops, MSc.

Maartje Koops, MSc.

Marktonderzoeker / interviewer

Maartje heeft Medische Antropologie & Sociologie gestudeerd en is als kwalitatief en kwantitatief onderzoeker. Maartje werkt voor klanten uit diverse branches uit de zorg- en welzijnssector.

Jochem Hoekstra, MSc.

Jochem Hoekstra, MSc.

Adviseur / onderzoeker / Interviewer

Jochem is Medisch Socioloog en werkt als adviseur voor zorginstellingen en gemeenten. Jochem is zeer ervaren met het uitvoeren van kwalitatief onderzoek (o.a. bij kwetsbare doelgroepen) zoals het houden van interviews en focusgroepen.    

Drs. Arjan Rozema

Drs. Arjan Rozema

Adviseur / Projectleider / Interviewer

Arjan is senior onderzoeker bij ZorgfocuZ en actief bij onze kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeken. Arjan werkt voor diverse klanten op het gebied van zorg- en welzijn en het sociaal domein.    

Drs. Robbert Klein Koerkamp

Drs. Robbert Klein Koerkamp

Marktonderzoeker / Adviseur

Robbert is auteur van diverse boeken over de zorg- en welzijnssector en gespecialiseerd in marktonderzoek en zorgmarketing. Robbert helpt zorgorganisaties om markt- en klantgericht te ondernemen.

Dennis Kremer, MSc.

Dennis Kremer, MSc.

Onderzoeker / Kwantitatief onderzoek

Dennis heeft een achtergrond in de economische geografie en is als onderzoeker met name verantwoordelijk voor kwantitatief onderzoek.

Ing. Kees Mulder

Ing. Kees Mulder

Senior adviseur strategie en beleid

Kees heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft ruime ervaring als projectleider. Kees is breed inzetbaar en werkt voor onder andere GGZ-instellingen, gemeenten en ouderenzorginstellingen.

Mr. Bert Westerink

Mr. Bert Westerink

Senior adviseur / Projectleider / Sociaal domein

Bert is werkzaam als zelfstandig adviseur en werkt voor onze klanten in het sociaal domein waar hij zich bezighoudt met beleidsevaluaties en advies.

Chiel Westra, MSc.

Chiel Westra, MSc.

Onderzoekscoördinator / Interviewer / Sociaal domein

Chiel is Socioloog en werkt als coördinator marktonderzoeken en interviewer bij ZorgfocuZ. Chiel is breed inzetbaar, maar voornamelijk betrokken bij onze projecten op het sociaal domein.

Philip van Heemstra

Philip van Heemstra

ICT-onderzoeksmedewerker / Dashboards

Philip is als ICT-onderzoeksmedewerker verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van onze enquête software en de op maat gemaakt applicaties en koppelingen (o.a. dashboards) voor onze klanten.

Wibe Snelting, MSc.

Wibe Snelting, MSc.

Marktonderzoeker

Wibe is als onderzoeker verantwoordelijk voor onze marktonderzoeken en zorgmarketing projecten. Document studies, interviews en kwantitatief onderzoek maken met name onderdeel uit van Wibe zijn werkzaamheden.  

Ward Holthof

Ward Holthof

ICT-onderzoeksmedewerker / Dashboards

Ward is als ICT-onderzoeksmedewerker verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van ons online dashboard en de op maat gemaakt applicaties voor onze klanten.

Gerda Ogink

Gerda Ogink

Interviewer

Gerda is als interviewer actief voor ZorgfocuZ, en is vooral actief als onderzoeker tijdens projecten van ZorgfocuZ in de ouderenzorg.

Koos Rozema

Koos Rozema

Senior Onderzoeker

Koos Rozema heeft jarenlange ervaring in de zorgsector en is tegenwoordig kwalitatief onderzoeker bij ZorgfocuZ. Hij voert vooral veel interviews en focusgroepen uit.