De online zichtbaarheid van ZorgfocuZ

5 oktober 2022

Misschien is het al opgevallen: ZorgfocuZ is de laatste tijd wat actiever op LinkedIn en op onze website. Dat is geen toeval! Achter de schermen zijn wij druk bezig met het verhogen van onze online zichtbaarheid. Want wat is er nou mooier dan je mooie ervaringen kunnen delen met je netwerk?

Ons netwerk is belangrijk voor ons. Wij hebben goede contacten met onze klanten, onze samenwerkingspartners en organisaties in ons werkveld. We vinden het dan ook mooi om gedeelde ervaringen, waardevol onderzoek en andere zaken met ons brede netwerk te kunnen delen. Zo leren we van elkaar en blijven we elkaar inspireren!

Verwacht de komende tijd dus meer berichtgeving vanuit onze kant! Aan het einde van de werkweek lichten wij een mooie voorbeeldcase uit op onze website en op LinkedIn, en ook in de loop van de week kun je mooie en interessante berichten van ons verwachten: blogs, nieuwtjes, ontwikkelingen in de sector of gewoon iets leuks vanuit de organisatie dat we graag willen delen.

Houd dus vooral onze kanalen in de gaten!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft onze verhoogde online zichtbaarheid u geënthousiasmeerd? Wilt u meer weten over onze onderzoeken en onze aanpak, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Delen via: