Enquête zuilen

Enquête zuilen (ook wel feedback zuilen genoemd) zijn een ideaal middel om direct feedback van een bepaalde onderzoeksdoelgroep te verzamelen. Enquête zuilen kunnen door bijvoorbeeld zorginstellingen of gemeenten gebruikt worden om een bepaald interactiemoment te evalueren zoals de ervaringen met de verleende zorg, een bezoek aan een zorg locatie/gemeentehuis of een gesprek met een baliemedewerker. Denk hierbij dus aan vraagstukken in relatie tot de dienstverlening, facilitaire diensten en communicatie. Vanuit ZorgfocuZ kunnen wij u ondersteunen met het opzetten en uitvoeren van een onderzoek via enquête zuilen.

Korte vragenlijst

Enquête zuilen zijn geschikt voor het uitvoeren van korte evaluaties. Een korte vragenlijst bestaande uit een aantal vragen die beantwoord kunnen worden aan de hand van eenvoudige antwoordschalen, werken over het algemeen het beste en genereren ook de hoogste respons.

Verzamelen waarderingen ZorgkaartNederland

Met de inzet van de zuilen is het voor zorgorganisaties ook mogelijk om waarderingen te verzamelen voor op ZorgkaartNederland. Wij zijn erkend samenwerkingspartner van ZorgkaartNederland.

Het toepassen van enquête zuilen doen wij veelal in combinatie met andere onderzoeksmethoden. Een en ander hangt af van uw specifieke onderzoeksvraagstuk.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over waarderingen verzamelen op ZorgkaartNederland, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega’s Ben Wormmeester of Imme van der Velde en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten