Automatisch meten

Wij kunnen het mogelijk maken om metingen voor u te automatiseren. Wij maken hiervoor een koppeling tussen uw systemen en onze enquête software. Wanneer er dan iemand (bijvoorbeeld een cliënt, inwoner of medewerker) in uw systeem wordt geregistreerd (of er wordt een vinkje gezet) gaat er automatisch een seintje naar onze enquête software. Deze persoon krijgt vervolgens op een vooraf afgesproken tijdstip een vragenlijst toegestuurd. Wij hebben een ICT-afdeling die u zal ondersteunen bij het maken van de koppeling van de systemen. Wij voeren automatische metingen uit voor bijvoorbeeld zorginstellingen, ziekenhuizen en gemeenten.

Voordelen automatisch meten

Automatisch meten is goed toepasbaar voor organisaties die ervaringen van doelgroepen zoals cliënten, inwoners of medewerkers op een frequente basis willen meten. Het voordeel is dat hierbij goed aangesloten kan worden op actuele ervaringen van deze doelgroepen en dat het onderzoek op deze manier tegen een lage inspanning echt realtime uitgevoerd kan worden. Hierdoor kunt u optimaal aansluiten op de ‘klantreis’ van de doelgroep.

Op het moment dat iemand dus een bepaalde ervaring heeft gehad kan er een evaluatievragenlijst worden verstuurd. Door dit proces te automatiseren wordt voorkomen dat u handmatig contactgegevens met ons moet delen. Dit wordt op een gegeven moment te bewerkelijk waardoor het automatiseren van metingen haast een noodzaak wordt.

Realtime inzicht via ons online dashboard

Als wij een continu klanten onderzoek voor u uitvoeren, dan kunt u profiteren van alle inzichten en functionaliteiten van ons online dashboard. Wij beschikken over een online dashboard waarin realtime (op elk moment) de respons en resultaten van de continue metingen gevolgd kunnen worden. Ons dashboard beschikt over diverse filtermogelijkheden waardoor u naast een totaaloverzicht tevens inzicht kunt krijgen in de prestaties van bijvoorbeeld de afzonderlijke klantgroepen, diensten, teams of locaties.

Wilt u een demo bekijken van ons online dashboard? Neem dan gerust contact met ons op. Wij sturen u dan de inloggegevens per email.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten