Kantoor Utrecht

Onderzoeksbureau ZorgfocuZ is sinds 2016 naast onze locatie in Groningen ook gevestigd in Utrecht. Door de groei die we doormaakten zijn we op zoek gegaan naar een passende werkplek in het midden van het land. Die vonden we in het Beatrixgebouw aan het Jaarbeursplein, waar we kantoor houden op een verdieping samen met enkele andere moderne, innovatieve organisaties met een focus op duurzaamheid, gezondheid en welzijn.

In ons kantoor in Utrecht werken voornamelijk onze projectleiders en onderzoekers, die in de uitvoering van hun werk veel te maken hebben met afspraken en overlegmomenten met onze opdrachtgevers uit de Randstad of elders uit het land. De ondersteunende diensten die het mogelijk maken om op een kwalitatief hoogwaardige manier onderzoekstrajecten op te zetten en uit te voeren zijn niet gevestigd op kantoor Utrecht, maar op onze locatie in Groningen.

Doordat ons kantoor in Utrecht op slechts 15 minuten loopafstand van station Utrecht Centraal ligt, werken ook collega’s met voornaamste vestigingsplaats Groningen geregeld in Utrecht. Goed voor de inhoudelijke samenwerking en afstemming, maar ook wel zo gezellig en goed voor de teambuilding!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ons kantoor in Utrecht is gevestigd aan de Arthur van Schendelstraat 650 in Utrecht en is bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 op 030 – 20 74 269 en via contact@zorgfocuz.nl.

Wilt u meer weten over onze onderzoeken en onze aanpak, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten