Kantoor Groningen

Onderzoeksbureau ZorgfocuZ is onder meer werkzaam in Utrecht, maar onze roots liggen in Groningen, waarbij het eerste officiële vestigingsadres was aan de Grote Rozenstraat. Daar bevindt zich namelijk het gebouw van de faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen (GMW) van de Rijksuniversiteit Groningen, van waaruit ZorgfocuZ in 2012 ontstond. Sinds 2015 houden we echter kantoor aan de Sylviuslaan 5. Eerder waren we op dit adres gevestigd op een deel van de tweede verdieping van het gebouw, maar tegenwoordig beslaan we de gehele eerste etage.

De vestiging in Groningen is nog steeds de standplaats van de meeste medewerkers van ons onderzoeksbureau. Zo zijn de meeste onderzoekers werkzaam vanuit deze vestiging, maar werken ook de teams ICT, Marketing & Communicatie, Administratie en Ondersteuning en de onderzoeksassistenten (die zich onder meer bezighouden van het invoeren van vragenlijsten) vanuit Groningen.

In ons kantoor in Groningen hebben we volop faciliteiten beschikbaar die voor een onderzoeksbureau van belang zijn. Zo hebben we aparte vergaderruimtes van verschillende groottes, concentratiewerkplekken, individuele bel- en vergaderunits en ruimtes voor (telefonische, beeldbel en face-to-face) interviews. Bovendien is er volop parkeergelegenheid om onze gasten op deze locatie te ontvangen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ons kantoor in Groningen is gevestigd aan de Sylviuslaan 5 en op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 en 17.30 op nummer 050 – 82 00 461 en via contact@zorgfocuz.nl.

Wilt u meer weten over onze onderzoeken en onze aanpak, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten