Omgevingsanalyse van uw woonconcept

29 maart 2016

Als woonzorgorganisatie, woningcorporatie of verhuurder wilt u uw zaken goed op orde hebben. U wilt uw cliënten optimale zorg bieden en een veilige en passende woonplek bieden. Er is al vraag naar het aanbod van uw organisatie, maar toch heeft u het gevoel dat er meer in zit. Kortom, hoe kunt u meer klanten aan zich binden?

Cliënt centraal

Om deze vraag te beantwoorden is het van wezenlijk belang om inzicht te hebben in de behoefte van uw (potentiële) klant. De klant (cliënt en/of bewoner) komt steeds centraler te staan in de zorg. Zij kunnen kiezen bij welke zorgorganisatie ze geholpen willen worden en waar (regio, locatie) ze die zorg willen genieten. Voor u is het daarom belangrijk te weten waarop zij die keuze baseren en hoe u zich kunt onderscheiden van de concurrentie.

Wat kan ZorgfocuZ voor u betekenen?

ZorgfocuZ kan u helpen om dergelijke vragen te beantwoorden. In samenwerking met onze partner Woonz.nl (online aanbieder van seniorenwoningen), helpen wij woonzorgorganisatie, woningcorporatie of verhuurders met het genereren van inzichten in uw (lokale) klanten. We houden hierbij sterk rekening met de lokale context waar u uw aanbod op richt.

Omgevingsanalyse

Als u weet wat er in uw nabije omgeving speelt, kunt u daar op inspelen en kansen benutten. Via een omgevingsanalyse geven wij u inzichten in:
• de wensen en behoeftes van uw (potentiële) klanten
• de zorg- en woningmarkt
• de concurrentie
• en de externe ontwikkelingen die op uw organisatie afkomen.

Unieke data als input

Om tot een gedegen analyse te komen formuleren wij samen met u uw centrale vraagstelling en maken vervolgens een op maat gemaakt plan van aanpak. Zowel ZorgfocuZ als Woonz hebben de beschikking over diverse unieke bronnen die bijdragen aan het beantwoorden van uw centrale vraag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan data van het zoekgedrag van bezoekers op woonz.nl of best practices van andere omgevingsanalyses en woonzorgvraagstukken.

Gratis intake

Uiteraard is iedere omgevingsanalyse maatwerk en de kosten hangen af van uw woonconcept en vraag. Daarom is een gratis intake mogelijk. Hierbij bepalen we uw behoefte en formuleren we op basis daarvan een plan van aanpak. Op basis hiervan wordt een offerte voor u opgesteld. Heeft u interesse in een gratis intake? Bel naar 050- 82 00 461 of stuur ons een mail naar m.bloem@zorgfocuz.nl.

Delen via: