ZorgfocuZ ook in 2023 het Nr. 1 onderzoeksbureau in Zorg en Welzijn

17 januari 2023

Afgelopen donderdag 12 januari werd de jaarlijkse ranglijst met de Top 50 onderzoeksbureaus van Nederland bekend gemaakt door de MOA (Marktonderzoeksassociatie Nederland). Net als in de afgelopen jaren was ZorgfocuZ daarin weer goed vertegenwoordigd. Zo zijn we het nummer 1 onderzoeksbureau van 2023 in heel Nederland in de sector Zorg en Welzijn. Een prestatie waarop we trots zijn en waarop we afgelopen donderdag in Amsterdam met onze branchecollega’s proostten.

Voor het eerst in de algemene Top 20

De jaarlijkse Top 50 van onderzoeksbureaus in Nederland wordt door de MOA bepaald op basis van het aantal medewerkers (gerekend in FTE) en de omzet die de onderzoekbureaus in het jaar behalen. Op basis van deze parameters was er voor ZorgfocuZ mooi nieuws te melden: Voor het eerst waren we met onze 19e plaats terug te vinden in de landelijke top 20 van alle onderzoeksbureaus!

Grootste onderzoeksbureau in de zorg

Naast een mooie overall klassering, bleken we net als vorig jaar weer het grootste onderzoeksbureau van Nederland in Zorg en Welzijn te zijn. De verschillende vormen van onderzoek die we in de zorgsector doen, leidde tot deze mooie positie. Dat vooral de cliëntonderzoeken en medewerkersonderzoeken die we uitvoeren in bijvoorbeeld ziekenhuizen, VVT-organisaties, GGZ-instellingen en gehandicaptenzorgorganisaties impact hadden blijkt uit een ander mooie statistiek: In 2023 voert ZorgfocuZ de lijst aan als het gaat om klant-/cliëntonderzoek en/of medewerkersonderzoek.

Opdrachtgevers: bedankt!

In 2023 gaan we volle goede moed verder om er weer een prachtig jaar van te maken en onderzoeken uit te voeren die voor onze opdrachtgevers écht van waarde zijn. Want zo ontstaan er langdurige klantrelaties die we met al zo veel zorgorganisaties hebben. We danken hen allen voor het vertrouwen en staan ook in 2023 weer voor jullie klaar!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onze onderzoeken en onze aanpak, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 030 20 74 269 (kantoor Utrecht) of op 050 82 00 461 (kantoor Groningen).

Delen via: