Nieuwe website ZorgfocuZ

26 maart 2020

Ondanks de lastige tijd waarin wij nu leven, gaan wij vanuit ZorgfocuZ zo voortvarend mogelijk door met onze projecten. Dat lukt naar omstandigheden gelukkig aardig goed. Samen met onze klanten zetten wij de schouders eronder. Een intern project dat al een tijd op onze planning stond was de realisatie van een nieuwe website. Met gepaste trots kunnen wij u melden dat deze klaar is. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op www.zorgfocuz.nl. Ook kunt u een kijkje nemen op de website van ons zusterbureau Enneüs: www.enneus.nl.

Over ZorgfocuZ

Wij zijn een onderzoeksbureau gericht op de zorg- en welzijnssector en sociaal domein. In januari 2022 werden wij uitgeroepen tot het grootste onderzoeksbureau in zorg en welzijn van Nederland. Wij bieden inzicht in prestaties en ervaringen en adviseren organisaties om effectiviteit en kwaliteit te verbeteren. Wij houden ons bezig met beleidsonderzoek, advies en onderzoek onder alle relevante doelgroepen in de zorg zoals cliëntenmantelzorgersvrijwilligersverwijzers en medewerkers. Dit doen wij onder andere voor gemeenten (sociaal domein) en zorgorganisaties zoals die in de verpleeghuiszorg, thuiszorgjeugdzorg en GGZ.

Ervaren onderzoeksbureau, nr.1 onderzoeksbureau in zorg en welzijn

ZorgfocuZ is in 2011 ontstaan als initiatief van de Vakgroep Sociologie van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Wij zijn een volledig zelfstandig opererend onderzoeksbureau, maar wij benutten nog steeds onze goede banden met de RUG. Wij beschikken hierdoor over de nieuwste inzichten en de meest innovatieve analysetechnieken die in wetenschappelijk onderzoek al vrij gangbaar zijn, maar in praktijkonderzoek nog nauwelijks worden toegepast.

In januari 2022 publiceerde de Marktonderzoek Associatie (MOA) haar jaarlijkse Trendrapport, waaruit blijkt dat ZorgfocuZ zich het grootste onderzoeksbureau in zorg en welzijn van Nederland mag noemen. Een prestatie waar we heel trots op zijn!

Wat kunnen wij via de nieuwe website voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onderzoek in het sociaal domein, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Delen via: