Schriftelijke vragenlijsten: een beproefde en actuele methode!

Schriftelijke vragenlijsten zijn nog steeds een veelgebruikte (en zeer goed toepasbare) methode voor onderzoek bij bepaalde doelgroepen, bijvoorbeeld onder ouderen of bij kwetsbare groepen. In dat geval is en blijft schriftelijk vragenlijstonderzoek een uitstekende keuze om data mee te verzamelen. Daarnaast is een schriftelijke verzending in sommige gevallen verplicht, denk bijvoorbeeld aan de cliëntervaringsonderzoeken die gemeenten moeten uitvoeren in het kader van de Wmo.

Combinatie met online vragenlijsten
ZorgfocuZ hanteert de optie van schriftelijke vragenlijsten vaak in combinatie met online vragenlijsten. Hierdoor kan een respondent een vragenlijst invullen op de wijze die het beste bij hem of haar past of op dat moment het best uitkomt.

Jaarlijks verzorgen wij meer dan 500.000 verzendingen voor gemeenten, zorgaanbieders en verzekeraars. Hiervan is ongeveer 300.000 schriftelijk en 200.000 online. De aantallen per opdracht variëren in grootte van n = 30 tot n = 30.000. Meer weten? neem dan vooral contact met ons op, dan kunnen we met u meedenken over hoe we u kunnen helpen met uw onderzoek met schriftelijke vragenlijsten en een eventuele combinatie met online enquêtes.

Vraag direct een offerte aan


Uw contactpersoon

Martin Bloem

(050) 82 00 461
m.bloem@zorgfocuz.nl