Meetperiode PREM Wijkverpleging verlengd

19 maart 2020

De stuurgroep kwaliteitskader wijkverpleging, bestaande uit ActiZ, Patiëntenfederatie Nederland, V&VN, Zorgthuisnl en Zorgverzekeraars Nederland, hebben vandaag besloten om de meetperiode van de PREM Wijkverpleging met een maand te verlengen. Daarmee hebben zorgorganisaties de mogelijkheid om tot eind juni 2020 te meten en hun gegevens aan te leveren. De initiële meetperiode van de PREM Wijkverpleging liep tot eind mei 2020.

Uitgangspunten PREM Wijkverpleging

De PREM Wijkverpleging (Patient Reported Experience Measure) is een vragenlijst die de ervaring en beleving van cliënten met de wijkverpleging meet. De vragenlijst bestaat uit 9 ervaringsvragen, te beantwoorden op een schaal van 1 tot en met 10. Daarnaast bevat het een aanbevelingsvraag (NPS), 2 open vragen (wat kan beter en waarover bent u zeer tevreden) en een aantal achtergrondvragen.

Klanten die bij ons de PREM Wijkverpleging afnemen, ontvangen na afronding van het onderzoek een gratis benchmark met een vergelijking met andere thuiszorgorganisaties. De resultaten van uw onderzoek worden daardoor nog waardevoller. Door te vergelijken met andere thuiszorgorganisaties wordt direct duidelijk op welke punten uw organisatie gunstig scoort en waar er mogelijk nog verbeteringen mogelijk zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over de PREM Wijkverpleging, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Delen via: