Meetbureau ZorgkaartNederland

22 april 2020
waarderingen Zorgkaart Nederland

ZorgfocuZ is hét meetbureau van ZorgkaartNederland. Om de kwaliteit van de verzamelde waarderingen te waarborgen, zijn wij na een zorgvuldige selectieprocedure door ZorgkaartNederland geselecteerd. Als meetbureau voor ZorgkaartNederland zijn wij als een van de weinige bureaus gemachtigd om zowel online, telefonisch als via interviews op locatie waarderingen te verzamelen voor ZorgkaartNederland. Wij beschikken over alle relevante certificaten die u van een professioneel meetbureau van verwachten. Wij zijn volledig op de hoogte van de specificaties waarop waarderingen bij ZorgkaartNederland moeten worden aangeleverd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het verzamelen van waarderingen op ZorgkaartNederland? Bekijk dan de volgende pagina: www.zorgfocuz.nl/oplossingen/waarderingen-zorgkaartnederland

Erkend meetbureau ZorgkaartNederland

waarderingen Zorgkaart Nederland

Als meetbureau hebben wij alle kennis, middelen en ervaring in huis om optimaal waarderingen voor uw organisatie op te kunnen halen:

  • Wij mogen wij alle vormen van onderzoek gebruiken om waarderingen te verzamelen (online, telefonisch en interviews op locatie). Iedere methode heeft weer zijn eigen voor- en nadelen. Het voordeel van telefonisch onderzoek en interviews op locatie is bijvoorbeeld dat onze interviewers kunnen doorvragen waar dan nodig is. Het voordeel van een online onderzoek is het grote bereik ervan. Wij kunnen u goed adviseren welke methode het beste bij uw wensen en behoeftes past.
  • Wij beschikken over een ervaren belteam en ervaren interviewers. Ons belteam en onze interviewers zijn speciaal getraind voor het afnemen van telefonische en face-to-face interviews voor ZorgkaartNederland.
  • Wij leveren zogenaamde geverifieerde waarderingen. Dit betekent dat de afzender van de waardering aantoonbaar zorg heeft afgenomen bij de betreffende zorgaanbieder. Geverifieerde waarderingen zijn te herkennen aan het groene vinkje en dragen bij aan de betrouwbaarheid van ZorgkaartNederland als kwaliteitsinstrument.
  • Daarnaast hebben wij een api-koppeling met ZorgkaartNederland waarmee wij (online) waarderingen automatisch door kunnen zetten voor publicatie op ZorgkaartNederland

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over ons meetbureau, over het verzamelen van waarderingen op ZorgkaartNederland of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega’s Martin Bloem of Maartje Koops en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Delen via: