Medewerkersonderzoek: duurzame inzetbaarheid op de werkvloer

20 maart 2024

Afgelopen tijd groeit de aandacht voor duurzame inzetbaarheid binnen zorg- en welzijnsorganisaties. Het welzijn van medewerkers staat centraal, en steeds vaker zien we dat organisaties investeren in methoden om dit te meten en te verbeteren.

Duurzame inzetbaarheid, wat houdt het in?

Duurzame inzetbaarheid, oftewel het vermogen van medewerkers om gezond, gemotiveerd en productief te blijven werken, wordt steeds belangrijker in een sector waarin de werkdruk hoog kan zijn en waar medewerkers vaak worden geconfronteerd met emotioneel belastende situaties.

Bij ZorgfocuZ bieden we gespecialiseerde medewerkersonderzoeken aan die specifiek gericht zijn op het meten van het welzijn van uw medewerkers. Met onze kwantitatieve onderzoeksmethoden kunnen organisaties inzicht krijgen in de behoeften en uitdagingen van hun personeel, wat essentieel is voor het ontwikkelen van effectieve strategieën gericht op dit specifieke onderwerp.

Beschikbare subsidies voor initiatieven gericht op duurzame inzetbaarheid

Wij willen organisaties erop wijzen dat er tot en met 2025 subsidies beschikbaar zijn voor initiatieven die zich richten op duurzame inzetbaarheid op de werkvloer. Onze experts staan klaar om te ondersteunen bij het identificeren van kansen om de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te vergroten door middel van medewerkersonderzoek.

U kunt een subsidie aanvragen voor activiteiten die bijdragen aan de volgende vier thema’s:

  • Gezond, veilig en vitaal werken
  • Goed werkgeverschap en goed opdrachtgeverschap
  • Een leven lang ontwikkelen en arbeidsmobiliteit
  • Bewustwording en eigen regie van werkenden op hun loopbaan

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over medewerkersonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050-8200461 (locatie Groningen) of 030-2074269 (locatie Utrecht).

Delen via: