Savanne Grotenhuis, MSc

Onderzoeker

Savanne is als onderzoeker en projectleider bij ZorgfocuZ verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van onderzoeksprojecten binnen het sociaal domein.

Expertises

Tijdens de studie Toegepaste Psychologie heeft Savanne een doorstroomprogramma gedaan waarna zij de psychologie mastertrack Brain and Cognition in Society heeft afgerond. Door deze combinatie heeft Savanne oog voor de praktijk zonder de wetenschappelijke kwaliteit te verliezen. Ook heeft ze heeft onderzoekservaring opgedaan binnen o.a. een onderzoeksgroep verbonden aan Universiteit Utrecht. Als onderzoeker is Savanne vooral betrokken bij onderzoeken in het Sociaal Domein.

Savanne aan het woord

Wat ik het liefst in mijn werk doe is de wetenschap verbinden met de maatschappij. Op deze manier is het mogelijk om goede inzichten te krijgen in het menselijk gedrag. Binnen ZorgfocuZ werk ik vanuit deze invalshoek aan diverse onderzoeken. Het geeft mij voldoening als ik samen met de klant een project van A tot Z kan doorlopen en terugkoppelingen kan doen naar de klant op een manier zodat deze er echt wat aan heeft.

Wat ook bijdraagt aan het werkplezier zijn mijn fijne collega’s, hun enthousiasme is aanstekelijk. 

Opleidingen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten