Sanne Maring, BSc.

Ondersteunend medewerker

Sanne is ondersteunend medewerker bij ZorgfocuZ. Ze heeft een variatie aan administratieve taken en is verantwoordelijk voor de coördinatie en het procesmanagement rondom de dataverzameling.

Expertises

Sanne heeft een studie psychologie gedaan en is summa cum laude afgestudeerd van de universiteit in Amerika. Momenteel is ze werkzaam bij ZorgfocuZ en coördineert zij de Operational Research Assistents (ORA’s). Daarnaast houdt ze zich bezig met het effectief optimaliseren van processen omtrent de dataverzameling en verzorgt zij de communicatie tussen Team Dataverzameling en Rapportage (TDR) en de ORA’s. Als lid van Team Administratie neemt Sanne allerhande ondersteunende administratieve taken op zich en heeft ze extern contact met de klant.

Sanne aan het woord

Ik heb vijf jaar lang in Amerika gewoond, waar mijn leven (naast mijn studie) in het teken stond van volleybal op topsportniveau. Naast de ervaringen die ik in Amerika heb opgedaan, heb ik mijn topsportmentaliteit meegenomen naar ZorgfocuZ. Ik ben een harde werker en ik ben graag goed in wat ik doe. Door de afwisseling binnen mijn functie, mijn coördinerende rol en de leuke collega’s zet ik mij elke dag weer in voor ZorgfocuZ.

Opleidingen

  • Bachelor Psychologie (met een minor in Gezondheid) | Hofstra University, New York / East Tennessee State University, Johnston City

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten