Patrick Plattje, MA

Dataspecialist

Patrick is dataspecialist bij ZorgfocuZ en werkt teamoverstijgend aan marktonderzoeken en ontwikkeling.

Expertises

Patrick is als dataspecialist betrokken bij projecten waar grote hoeveelheden data verzameld en verwerkt moeten worden. Daarnaast heeft Patrick vanuit zijn master Informatie- en Communicatiekunde expertise in het analyseren van tekst en het verhelderend visualiseren van onderzoeksresultaten.

Patrick aan het woord

Binnen ZorgfocuZ ben ik betrokken bij werkzaamheden die passen bij mijn expertise in data-analyse. Zo ben ik betrokken bij projecten waar openbare data verwerkt moet worden verwerkt en ben ik als ontwikkelaar R betrokken bij het optimaliseren en innoveren van onze rapportages. Dit doe ik domeinoverstijgend in zowel de zorgsector en het sociaal domein. Op deze manier kan ik alle aspecten van een dataspecialist benutten en is mijn werk divers, maatschappelijk relevant en erg interessant.

Projecten

Hieronder staat een aantal projecten waarbij Patrick recentelijk betrokken is geweest.

CliniClowns
Marktanalyse naar waar in Nederland kansen liggen om nog meer zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie  de kracht van de lach te laten ervaren door een bezoek van de CliniClowns.

De Baalderborg Groep
Marktonderzoek onder (potentiële) zorgvragers, begeleiders, zakelijke relaties en medewerkers binnen de gehandicaptenzorg

Instituut Verbeeten
Imago-onderzoek onder patiënten en verwijzers in de COVID-19 periode.

Opleidingen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten