Patrick Plattje, MA.

Onderzoeker

Patrick is onderzoeker bij ZorgfocuZ en maakt onderdeel uit van ons team dat zich bezighoudt met dataverzameling.

Expertises

Patrick is als onderzoeker betrokken bij diverse projecten in de zorgsector en het sociaal domein. Hij maakt gebruik van zijn expertise in informatiekunde om nuttige inzichten uit grote hoeveelheden data te halen. Daarnaast maakt hij gebruik van zijn expertise in computationele taalkunde om zoveel mogelijk nuttige informatie uit grote hoeveelheden tekst te halen.

Patrick aan het woord

Ik ben tijdens mijn masterstage bij ZorgfocuZ gekomen. Dit beviel zo goed, dat ik na het einde van de stage als medewerker in dienst ben getreden.  

Bij ZorgfocuZ kan ik doen waar ik van houd: data omzetten naar informatie die begrijpelijk is voor zowel specialisten als non-specialisten. Dit kan ik doen in een maatschappelijk relevante setting en een gezellige werkomgeving.

Projecten

Enkele projecten waar Patrick aan meegewerkt heeft, zijn de volgende:

Verwijzersonderzoek – Koninklijke Visio

Voor Koninklijke Visio voeren wij een grootschalig marktonderzoek uit. Als onderzoeker is Patrick betrokken geweest bij het deskresearch voor het onderzoek, waarbij op basis van diverse openbare bronnen een eerste beeld is geschetst van de potentiële markt.

Merkanalyse & merkadvies – Zorggroep Alliade

Wij hebben Zorggroep Alliade bijgestaan met advies voor en onderzoek naar de diverse merken van Alliade. Als onderzoeker heeft Patrick bijgedragen aan de rapportage, waarbij per merk van Alliade een deelrapport is ontwikkeld. Hierdoor kreeg Alliade inzicht in al zijn merken.

Opleidingen

  • Bachelor Media Studies | Rijksuniversiteit Groningen
  • Master Communication & Information Studies | Information Science | Rijksuniversiteit Groningen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten