Noëlle Nijhof, MA

Onderzoeker / Communicatiemedewerker

Noëlle is werkzaam als onderzoeker en communicatiemedewerker bij ZorgfocuZ. Ze voert onder andere ondersteunende taken die betrekking hebben op zowel de interne als de externe communicatie van de organisatie. 

Expertise 

Noëlle houdt zich als communicatiemedewerker voornamelijk bezig met het schrijven en plaatsen van teksten voor onze communicatiekanalen en met grafische vormgeving. Zo is ze verantwoordelijk voor het verzamelen en schrijven van voorbeeldcases voor op de website, en houdt ze zich bezig met de berichtgeving op onze social mediakanalen. Daarnaast is ze medeverantwoordelijk voor het bijhouden van de marketingcommunicatieplanning, en voert ze redactionele taken uit voordat onze berichtgeving gedeeld wordt.

Noëlle aan het woord 

Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn master Communicatiekunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Naast mijn studie, ben ik werkzaam bij ZorgfocuZ als communicatiemedewerker. Communicatie is overal en juist die diversiteit vind ik leuk en interessant. De focus op de zorg- en welzijnssector en het sociaal domein, sluit aan bij mijn interesses. Zo houd ik mij binnen mijn master veel bezig met onderzoek naar communicatie op het gebied van gezondheidszorg. Van de diversiteit in het werk en de leuke collega’s kan ik veel leren.  

Opleidingen

  • Bachelor Communication and Information Studies (met een minor Psychology in Society) | Rijksuniversiteit Groningen
  • Master Communicatiekunde | Rijksuniversiteit Groningen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten