Nina Vels, MSc

Onderzoeker

Nina maakt bij ZorgfocuZ deel uit van Team Dataverzameling en Rapportage. Als onderzoeker en projectleider zorgt zij ervoor dat onze vragenlijstonderzoeken op de juiste wijze worden opgezet en uitgevoerd. Nina is met name verantwoordelijk voor kwantitatieve onderzoeken voor het sociaal domein.

Expertise

Als voormalig Wmo-consulent met een academische achtergrond richting het sociaal beleid brengt Nina veel praktijkervaring met gemeenteland met zich mee. Binnen ZorgfocuZ houdt zij zich dan ook voornamelijk bezig met vragenlijstonderzoeken voor het sociaal domein.

Nina aan het woord

Mijn interesse ligt bij sociaal beleid en gezondheid. Mijn praktijkervaring als Wmo-consulent gebruik ik in de uitvoering van de onderzoeken binnen het sociale domein. Zowel in mijn werk als tijdens mijn studie heb ik ervaren hoe belangrijk het is om vraagstukken te bekijken vanuit een multidisciplinaire benadering. Ik heb veel plezier in mijn werk bij ZorgfocuZ doordat we met het bedrijf als team streven naar de beste resultaten voor onze klanten.

Opleidingen

Master Social Policy and Public Health | Universiteit Utrecht

Bachelor Sociologie | Rijksuniversiteit Groningen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten