Nienke van Breeden, MSc, LLM

Teamcoördinator Administratie en ORA's


Nienke van Breeden is werkzaam als ondersteunend medewerker bij ZorgfocuZ. Vanuit die positie is zij verantwoordelijk voor het coördineren van ons interviewteam en het ondersteunen van de onderzoekers en het management.

Expertises

Nienke is van alle markten thuis, en weet haar ervaring in de onderzoekswereld te benutten in de ondersteuning van het team. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de coördinatie van het team van Operational Research Assistents (ORA’s), maar maakt daarnaast ook deel uit van Team Administratie waarin zij het management en andere collega’s ondersteunt waar nodig. Hierbij valt onder meer te denken aan zaken zoals pandbeheer en personele zaken.

Nienke van Breeden aan het woord

Het leukste aan het werken bij ZorgfocuZ vind ik de afwisseling. Geen dag is hetzelfde en daarnaast is er de mogelijkheid om binnen het bedrijf jezelf te ontwikkelen. Zo ben ik tijdens mijn studie bij ZorgfocuZ begonnen als Operational Research Assistent, waarbij ik me vooral bezighield met het verwerken en verzamelen van data, en ondersteunde ik onderzoeken in verschillende fases: vanaf het moment dat we samen met de klant een onderzoek beginnen tot het opmaken van de rapportage. Inmiddels heb ik mijn studie afgerond en werk ik als coördinator bij ZorgfocuZ.

Buiten mijn werk om mag ik graag sporten of, als het weer het toelaat, op het terras zitten. Als het wat minder mooi weer is, ruil ik het op het terras zitten om voor het zitten op de bank met een goed boek.

Opleidingen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten