Nienke van Breeden, MSc.

Onderzoeksassistent / CORA

Nienke is onderzoeksassistent bij ZorgfocuZ en voornamelijk betrokken bij Team Dataverzameling. Daarnaast ondersteunt ze verschillende onderzoeken voor zorgorganisaties.

Nienke aan het woord

Voorheen hield ik me bij ZorgfocuZ vooral bezig met het verwerken en verzamelen van de data. Op dit moment ondersteun ik bij veel verschillende onderzoeken. Ik ondersteun het onderzoek in verschillende fases: vanaf het moment dat we samen met de klant een onderzoek beginnen tot het opmaken van de rapportage. Tijdens mijn opleiding sociologie heb ik veel geleerd over kwantitatief en kwalitatief onderzoek, wat tijdens het werk bij ZorgfocuZ goed kan toepassen.

Het leukste aan het werken bij ZorgfocuZ vind ik de afwisseling. Geen dag is hetzelfde en daarnaast is er de mogelijkheid om binnen het bedrijf jezelf te ontwikkelen.

Naast het werken ben ik nog druk bezig met mijn studie: ‘Juridische Bestuurskunde’ en ‘Forensische Criminologie’. Het vraagt veel energie en een goede planning om alles te combineren. Om aan mijn ontspanning toe te komen ben ik dan ook regelmatig in de sportschool te vinden, maar daarnaast houd ik er ook van om een stuk te hardlopen. Verder vind ik het gezellig om met vrienden het terras op te gaan of een hapje te eten.

Opleidingen

  • Bachelor Sociologie | Rijksuniversiteit Groningen
  • Master Juridische Bestuurskunde | Rijksuniversiteit Groningen
  • Master Forensische Criminologie | Universiteit Leiden

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten