Naomi Oving, MSc.

Onderzoeker

Naomi is onderzoeker bij ZorgfocuZ en verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse onderzoeken.

Expertise

Naomi houdt zich bij ZorgfocuZ bezig met diverse sociaal-maatschappelijke onderzoeken. Hierin vervult zij de rol als onderzoeker en projectleider van onderzoeksprojecten. Door haar ervaring als adviseur voor (semi-)overheden kan zij correct inschatten hoe vraagstukken bij gemeenten of ministeries opgepakt dienen te worden. De klant staat bij Naomi altijd centraal en denkt op verscheidene vlakken mee hoe onderzoek het beste vorm gegeven kan worden.

Naomi aan het woord

Onderzoeken, organiseren en met mensen omgaan liggen mij nauw aan het hart. Door mijn spontaniteit en zorgzaamheid ben ik in staat anderen goed te helpen en te begeleiden. Daarnaast sta ik door mijn nieuwsgierigheid en analytische blik graag klaar voor onze opdrachtgevers en respondenten. Niks is immers een te grote uitdaging!

Mensen zijn de drijvende kracht in de samenleving en in organisaties; hun stem dient gehoord te worden om tot (nieuwe) inzichten te komen. Gedegen onderzoek is een krachtig middel om de stem van een bepaalde doelgroep te horen en tot relevant beleid te komen. Het feit dat ik mij hier dagelijks voor mag inzetten, zie ik als zeer waardevol.

Door mijn affiniteit met mensen, organisaties en ontwikkelingen in de samenleving ben ik bij ZorgfocuZ aan het juiste adres. De diversiteit aan onderzoeksvragen, werkvelden en doelgroepen, waarbij kwaliteit centraal staat, zorgt er voor dat ik iedere dag met plezier aan het werk ga.

Opleidingen

  • Master Sociologie | Arbeidsrelaties & Levensloop | Rijksuniversiteit Groningen
  • Bachelor Sociologie | Arbeidssociologie | Minor Psychologie en Bedrijfskunde | Rijksuniversiteit Groningen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten