Nadine Moraal, MSc.

Onderzoeker

Nadine is onderzoeker bij ZorgfocuZ en voornamelijk betrokken bij Team Dataverzameling en Rapportage.

Expertises

Als onderzoeker houdt Nadine zich voornamelijk bezig met de uitvoering van diverse onderzoeken binnen het sociaal domein en de zorgsector. Daarnaast is Nadine lid van Team Dataverzameling en Rapportage, het team dat ervoor zorgt dat onze vragenlijstonderzoeken op de juiste manier worden opgezet, verzonden en gerapporteerd.

Nadine aan het woord

Gedurende mijn studie was ik al werkzaam bij ZorgfocuZ als onderzoeksassistent en ik ben na het afronden van mijn masteropleiding doorgegroeid tot onderzoeker binnen ZorgfocuZ. Voorheen hield ik me voornamelijk bezig met het verwerken en verzamelen van de data, het beantwoorden van vragen van de helpdesk en overige ondersteunende werkzaamheden. Nu ik als onderzoeker aan de slag ben gegaan, heb ik, mede door mijn ervaring als onderzoeksassistent, een zeer duidelijk beeld van de processen van een onderzoek en wat hier allemaal bij komt kijken.

Het leukste aan het werken bij ZorgfocuZ is dat door de afwisseling in taken geen dag hetzelfde is. Daarbij zorgen de collega’s voor een zeer prettige en vooral gezellige werksfeer waar openheid centraal staat: geen vraag is te veel en iedereen is bereid elkaar te helpen waar nodig. Met mijn enthousiasme, leergierigheid en zorgzaamheid zet ik me met veel plezier in voor ZorgfocuZ!

Opleidingen

  • Master Forensische Criminologie | Universiteit Leiden
  • Bachelor Sociologie | Minor Psychologie & Rechtsgeleerdheid | Rijksuniversiteit Groningen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten