Miriam de Vries, MSc

Onderzoeker

Miriam houdt zich bij ZorgfocuZ bezig met een diversiteit aan onderzoeksprojecten. Miriam is vooral actief op het gebied van cliëntervaringsonderzoeken in het sociaal domein en met onze onderzoeken PREM Wijkverpleging. Daarnaast maakt Miriam onderdeel uit van ons team dataverzameling die ervoor zorgen dat onze onderzoeken op de juiste wijze worden opgezet, verzonden en gerapporteerd.

Expertises

Na een opleiding Voeding & Diëtetiek heeft Miriam de master Sociologie in de richting Gezondheid, Zorg en Welzijn voltooid aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Miriam houdt zich bij ZorgfocuZ bezig met een diversiteit aan onderzoeksprojecten. Inmiddels heeft zij een jarenlange ervaring met cliëntervaringsonderzoeken binnen het sociaal domein, waardoor zij goed kan inspelen op de wensen van klanten. Daarnaast maakt Miriam onderdeel uit van ons team dataverzameling en rapportage, die ervoor zorgen dat onze onderzoeken op de juiste wijze worden opgezet, verzonden en gerapporteerd.

Miriam aan het woord

Wat mij aanspreekt bij ZorgfocuZ zijn de afwisselende werkzaamheden, contact met een verscheidenheid aan opdrachtgevers én het gezellige, ambitieuze team. In mijn dagelijkse werk houd ik mij vooral bezig met opdrachtgevers binnen het sociaal domein. Ondanks dat veel van deze onderzoeken volgens landelijke richtlijnen uitgevoerd worden, maken de specifieke beleidsdoelen en informatiebehoeftes van opdrachtgevers dat geen enkel project hetzelfde is. Zo is geen dag hetzelfde!

Projecten

Hieronder staat een aantal projecten waarbij Miriam recentelijk betrokken is geweest. 

Dokterswacht Friesland
Een continumeting patiëntervaringen

Gemeente de Fryske Marren: Cliëntervaringsonderzoeken sociaal domein
Ervaringsonderzoeken naar de ervaringen van inwoners met de Wmo, Participatiewet en Jeugdhulp.

Opleidingen

Master Sociologie | Arbeid, Levensloop en Organisaties | Rijksuniversiteit Groningen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten