Kajal Ramroep

Ondersteunend medewerker

Kajal is bij ZorgfocuZ werkzaam als ondersteunend medewerker. In deze rol coördineert zij het proces van de verwerking van ingevulde vragenlijsten en zorgt zij voor de planning van ORA’s.

Expertises

Kajal is een aanpakker en is aangenomen om het proces van dataverzameling verder te optimaliseren. Wij hebben Operational Research Assistenten (ORA’s) in dienst die ervoor zorgen dat de geretourneerde vragenlijsten van onze onderzoeken keurig worden verwerkt en de post wordt gesorteerd. Ook is een deel van onze ORA’s verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het bieden van ondersteuning bij het opstellen van rapportages. Kajal begeleidt en stuurt de ORA’s aan.  

Kajal aan het woord

Wat me heel erg aanspreekt in het werken bij ZorgfocuZ is de warme sfeer op de werkvloer, het feit dat de organisatie beweegt en dat er alle ruimte is voor persoonlijke inbreng en het je ‘eigen’ maken van je rol.

Ik houd van het sociaal domein. Ik heb een paar jaar Kind-, Jeugd- en Jongerenwerk mogen doen op verschillende plekken en heb daar ontzettend van genoten!  Ik kon hier veel van mezelf in kwijt; actief, betrokken, creatief, kritisch, innoveren en ook zeker hard werken. Het sociaal domein heeft mijn hart omdat ik van mensen houd. Ik denk dan ook zeker in de toekomst weer een keer terug te keren naar de praktijk. Voor nu mag ik een beetje genieten van de andere kant. Ik vind het leuk dat onze onderzoeken gaan over het Sociaal Domein en de Zorg- en Welzijnssector. In mijn rol als Coördinator Invoer vind ik vooral het werken met mensen heel fijn.

In mijn vrije tijd geef ik graag veel ruimte aan mijn creatieve-ik. Ik schrijf, ontwerp en lees graag. Daarnaast houd ik van (buiten wandelen in) de regen, gitzwarte koffie, spelletjes, bijna alles wat oranje is en kletsen. Ik leef met het motto; ‘Winst haal je aan de voorkant’, en dan maakt het me eigenlijk niet uit waar het over gaat.

Opleidingen

  • Sociaal Cultureel Werk aan het ROC in Groningen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten