Jurian van den Gugten

Operational Research Assistant

Jurian van den Gugten maakt deel uit van het team Operational Research Assistants bij ZorgfocuZ. Jurian houdt zich met name bezig met dataverwerking, het beheren van de helpdesk, het afnemen van interviews op locatie en het ondersteunen van andere uitvoerende werkzaamheden.

Jurian aan het woord

Hey! Mijn naam is Jurian van der Gugten en ik ben twintig jaar oud. Momenteel studeer ik Accountancy aan de Hanzehogeschool Groningen. Bij de studie Accountancy kom ik regelmatig bij allerlei organisaties en bedrijven over de vloer om advies uit te brengen, dan wel rapporten op te stellen. Hierbij is het sociale aspect van groot belang en dat komt hier bij ZorgfocuZ/Enneüs tot zijn recht. Zo neem ik regelmatig interviews (op locatie) af met cliënten en help ik respondenten, zowel telefonisch als via de mail, met vragen en problemen bij het invullen van een vragenlijst. Daarnaast hou ik mij bezig met het verwerken van data en maak ik graag een praatje met mijn collega’s. Dat maakt ZorgfocuZ voor mij een prettige werkplek. 

Opleidingen

Bachelor Accountancy | Hanzehogeschool Groningen

Operational Research Assistants

Operational Research Asssistants zijn een belangrijke schakel in het onderzoeksproces: zij ondersteunen de onderzoekers bij verschillende uitvoerende taken. Dit doen ze door binnengekomen data te sorteren en verwerken, de binnengekomen vragen van deelnemers op de helpdesk te beantwoorden en door interviews af te nemen. Dit zijn zowel telefonische interviews als interviews op locatie (bijvoorbeeld bij zorginstellingen of het afnemen van straatenquêtes). 

Het is als ORA belangrijk om affiniteit met onderzoek en het sociaal domein te hebben. Zo bestaat team ORA uit een flexibele poule van vijftien personen van voornamelijk studenten die een relevante studie gevolgd hebben. Denk hierbij aan sociologie, psychologie en andere studies met een sociaal-maatschappelijke invalshoek. 

Projecten

Hieronder staat een aantal projecten waar ORA’s recentelijk bij betrokken waren.

  • Zorgkaart Nederland
    Zorgkaart Nederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. De website biedt informatie over organisaties zodat mensen een weloverwogen keuze voor een zorgaanbieder kunnen maken. Door actief waarderingen op te halen voor ZorgkaartNederland heeft uw organisatie altijd een actueel inzicht in hoe cliënten de zorg ervaren. Een van de manieren om actief waarderingen op te halen is door het afnemen van interviews op locatie. Onze ORA’s zijn speciaal getraind voor het afnemen van zowel telefonische als face-to-face interviews.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten