Jorinde Alkema

Ondersteunend medewerker

Jorinde is bij ZorgfocuZ werkzaam als ondersteunend medewerker. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de administratieve kant van de organisatie en ondersteunt de onderzoekers en het managementteam waar nodig.

Expertises

Jorinde is een ‘aanpakker’ en weet zich bedrijfsprocessen snel eigen te maken. Daardoor is ze erg productief in de taken die ze uitvoert. Tezamen met haar directe collega Janet van der Ploeg vormt zij het ‘dreamteam ondersteuning’.

Jorinde aan het woord

Niet alleen het onwijs leuke team, maar ook mijn werkzaamheden zorgen ervoor dat ik elke dag blij in mijn auto stap, op weg naar ZorgfocuZ!

Wat voor mij een dag goed maakt is onder andere de goede sfeer op de werkvloer, het ondersteunen van collega’s waar nodig, de goede koffie :), nuttige vergaderingen met veel actiepunten, een grapje tussendoor en dan aan het einde van de dag een afgestreepte to-do-list. De afwisseling die ik op mijn to-do-lists tegenkom, is eindeloos en zorgt er voor dat elke dag weer anders is. Dit maakt ook dat ik blijf (bij)leren en mezelf kan blijven ontwikkelen bij ZorgfocuZ.

Niet alleen hóe we het doen, maar ook wát we doen bij ZorgfocuZ vind ik erg belangrijk. Vanuit mijn achtergrond in de (eerstelijns-)zorg, zie ik de noodzaak van de kwaliteit van deze zorg zeker in. De onderzoeken die wij vanuit ZorgfocuZ doen, vind ik daarom van groot belang.

Opleidingen

  • Voeding en Diëtetiek aan de Hanzehogeschool in Groningen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten