Jesse Hulsebosch, MSc.

Onderzoeker

Jesse is onderzoeker bij ZorgfocuZ en verantwoordelijk voor complexere onderzoeksopdrachten. Jesse is onder andere werkzaam op het gebied van beleidsonderzoeken voor gemeenten, rekenkameronderzoeken en onderzoeksvraagstukken met de inzet van meerdere onderzoeksmethoden.

Expertise

Jesse weet zich materie snel eigen te maken en kan zich zodoende relatief eenvoudig verplaatsen in onderzoeksvraagstukken van onze klanten. Jesse voert binnen de projecten diverse onderzoekstaken uit en zorgt voor de afstemming met onze klanten.

Jesse aan het woord

Ieder onderzoek betekent weer een nieuwe uitdaging om een resultaat te leveren waar de klant écht iets aan heeft. Dit vraagt om vooraf goed met elkaar na te denken over de onderzoeksvraag, maar ook om gedurende het traject frequent en transparant contact te houden. Dit voorkomt verrassingen aan het eind.

De onderzoekservaring die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd heb ik, met name bij de meer complexe vraagstukken, goed kunnen inzetten. De diversiteit aan klanten en onderzoeksvragen, maar ook in onderzoeksmethoden die daarbij worden ingezet, maken dat dit werk nooit verveelt!

Opleidingen

  • Master Sociologie | Arbeid, Levensloop en Organisaties | Rijksuniversiteit Groningen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten